“Su alacak paramız yok”

“Su alacak paramız yok”

Federasyonların devlet katkısını yılın yarısı gelmesine rağmen henüz alamamasına bir tepki de Cimnastik Federasyonu Başkanı Hasan Sapsızoğlu’ndan geldi

A+A-

Ocak ayında yapılan genel seçimler sonrasında hükümet kurmada yaşanan sıkıntıların ülke sporuna yansımaları devam ediyor. Spor federasyonları henüz 2022 yılı bütçelerinin belirlenmemesi yanında henüz devlet katkısı alamamanın sıkıntılarını ciddi şekilde yaşamaya başladı. Basketbol Federasyonu’nun bazı kategorilerini bu nedenle dondurma kararı almasının ardından Cimnastik Federasyonu’nun da devletten alacağı katkıya güvenerek ileri tarihli yazdığı çekler de dönmeye başladı. Federasyon Başkanı Hasan Sapsızoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile kötü gidişatı önüne serdi, “Su alacak paramız yok” ifadelerini kullandı.

Cimnastik Federasyonu Başkanı Hasan Sapsızoğlu’nun sosyal medyada yaptığı paylaşım şu şekilde:

“Sorarsanız ülke sporunu yönetiyorlar dersiniz. Federasyonlara yapılan devlet katkıları bugün oldu ödenmedi, bırakın ödenmemeyi 2022 yılı bütçemiz bile belli değil. Devlet katkılarımızın ödeneceği planlaması ile yapmış olduğumuz 2 ay ileri tarihli çekimiz hesapta para olmadığı için geri dönmüştür. Dönen çekleri Kendi cebimizden ödemeye devam. Vallahi yazıktır, ayıptır günahtır‼ Su alacak paramız yok”

Bu haber toplam 717 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.