“Stadımızın adını Ünal Üstel koymayı düşündük”

“Stadımızın adını Ünal Üstel koymayı düşündük”

Birinci Lig ekiplerinden Kozanköy, maçlarını oynadıkları Raif Rauf Denktaş Stadı’na Başbakan Ünal Üstel’in adını vermeyi kararlaştırdı. Raif Rauf Denktaş’ın adı ise stadın bulunduğu komplekste yer alacak.

A+A-

Konu ile ilgili olarak SporYeni’ye açıklamada bulunan Kozanköy Başkanı Serkan Alkanat, Raif Rauf Denktaş ismini kaldırma düşünceleri olmadığını, bölgeye olan katkılarından dolayı yönetim olarak futbol sahasına Ünal Üstel’in adını vermeyi kararlaştırdıklarını belirtti.

Stat etrafında sponsor desteği ile başka branşların tesislerinin de yapılacağı için oluşacak komplekse Raif Rauf Denktaş adını vereceklerini söyleyen Alkanat, “Rahmetlinin adını kaldırmamız söz konusu olamaz. Spor kompleksinin adı Denktaş olacak. Futbol sahasının adını kabul eder veya etmez, yönetim olarak Ünal Üstel olarak düşündük” açıklamasını yaptı.

 

Fotoğraf: 2023 yılı stadın açılışından

Bu haber toplam 2069 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.