Sporcularımız yarı finalin eşiğinde

Sporcularımız yarı finalin eşiğinde

TVF Pro Beach Tour Kulüpler Plaj Voleybolu Şampiyonası’nda yer alan sporcularımız başarılı sonuçlar elde ediyor

A+A-

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) tarafından Balıkesir’de düzenlenen Pro Beach Tour Kulüpler Plaj Voleybolu Şampiyonası’nda katılan ülkemiz sporcuları ilk gün oynadıkları karşılaşmalardan galibiyetle ayrıldı. Kadınlarda Merve – Bahanur ikilisi, erkeklerde Aliosman – Kemal ikilisi oynadıkları maçları galibiyetle noktaladı. Temsilcilerimiz yarın oynayacakları maçları kazanırsa yarı finale yükselecek.

 

Merve ve Bahanur yarı finalin eşiğinde

Kadınlarda TVF Pro Beach Tour’un birçok etabında şampiyonluklar yaşayan, bu organizasyona Yonpaş Dumlupınar Türk Spor Kulübü adına katılan Merve Çelebi – Bahanur Gökalp ikilisi ilk günde ilk turu bay geçerken, ikinci turda karşılaştıkları Cavidil Spor Kulübü mücadelesini 2-0 kazandı. 21-6 ve 21-7’lik setlerle galip gelen Merve ve Bahanur, yarın oynayacakları karşılaşmayı da galibiyetle tamamlamaları halinde yarı finale yükselecek.

 

Aliosman ve Kemal ikilisi iki maçını kazandı

Erkeklerde Mağusa Spor Akademisi Derneği adıyla mücadele eden Aliosman Nurettin ve Kemal Şah ikilisi oynadıkları ilk maçı İlkyıldız Spor Kulübü karşısında 25-15, 12-21 ve 15-7’lik setlerle 2-1 galip tamamladı. İkinci turda ülkemizden bir diğer takım olan ve Gazimağusa Belediyesi Çamlık Spor adına mücadele eden Osman Çetintaş – Umut Aksulu ikilisini 21-19, 21-9’luk setlerle mağlup eden Aliosman – Kemal ikilisi, bir üst tura yükseldi. İkili yarın oynayacakları karşılaşmayı galibiyetle noktalarsa yarı finale yükselmiş olacak.

 

Osman – Umut ikilisinin iddiası sürüyor

İlk maçında TVF Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi-1 takımını 2-0 yenen Osman – Umut ikilisi, ikinci maçında Aliosman – Kemal ikilisine 2-0 yenilmişti. Mağluplar maçında İlkyıldız GSK takımını 2-0 yenen Osman ve Umut, iddialarını sürdürdü. Yarın oynayacakları iki karşılaşmayı da kazanmaları halinde onlar da adlarını yarı finale yazdıracaklar.

Bu haber toplam 754 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.