Sporcularımız Türkiye’de ana tabloda

Sporcularımız Türkiye’de ana tabloda

Ankara'da Olimpiyat Hazırlık Merkezinde düzenlenen U17 Türkiye Badminton Şampiyonası’nda Nehir Deniz, Jacob Özikiz, Salih Öztürk ve Aral Polili ana tabloya kalma başarısı gösterdi.

A+A-

Milli sporcularımız Nehir Deniz tek kadınlar ve karışık çiftler kategorisinde, Salih Öztürk tek erkekler ve karışık çiftler kategorisinde, Jacob Özikiz tek erkekler ve çift erkekler kategorisinde ve Aral Polili çift erkekler kategorisinde ana tabloya kalma başarısı gösterdi. Ülkemizde her geçen gün Badminton sporu yaygınlaşmaya ve büyümeye devam ederken Türkiye’deki turnuvalarda da güzel sonuçlar gelmeye devam ediyor. 30 Mayıs-2 Haziran 2023 tarihlerinde Ankara’da başlayan U17 şampiyonasında maçlarını oynayan U17 Milli Takımımız adaya mutlu dönüyor.

U17 Türkiye Badminton Şampiyonası’nda 3 kız, 5 erkek sporcuyla mücadele eden milli takımımız adaya mutlu dönüyor. Üç gün boyunca mücadele eden sporcularımız toplam 17 galibiyet almayı başarırken 4 sporcumuz da 4 kategoride Ana Tabloya kalma başarısı gösterdi.

 “Başarılarımız her geçen gün artmaya devam ediyor ve edecektir” diyen Başkan Fırat Deniz, milli takımın göstermiş olduğu performanstan çok memnun olduğunu, tüm sporcular ve Antrenör Süleyman Gündüz'ün başarılarını kutladı. Ayrıca ana tabloya kalan sporcuları tebrik ederken kafilede bulunan sporcuları da verdikleri mücadeleden dolayı teşekkür etti.

Antrenör Süleyman Gündüz de yaptığı açıklamada, turnuvanın çok verimli geçtiğini, sporcuların gün geçtikçe başarılarının arttığını görmenin mutluluk verici olduğunu belirtti.

Bu haber toplam 711 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.