“Spora, gençliğe ve geleceğimize sürekli yatırım yapmalıyız”

“Spora, gençliğe ve geleceğimize sürekli yatırım yapmalıyız”

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar bugün, 2020-2021 Beşiktaş Taraftarları Derneği yeni Yönetim Kurulu Başkan Kerem Eti ve yönetim kurulu üyelerini kabul ederek görüştü.

A+A-

Kabul sırasında, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Beşiktaş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nur Çebi ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Beşiktaş camiiasını tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Çebi ise, Cumhurbaşkanı Tatar ile yaptığı telefon görüşmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Beşiktaş Taraftarları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Eti, dernek olarak Cumhurbaşkanı Tatar’a destek belirttiği konuşmasında, Beşiktaş Yönetim Kurulu Başkanı Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile birlikte Cumhurbaşkanı Tatar’ı Beşiktaş Kulübü’nün Onursal Kulüp üyesi yapmak istediğini iletti.

187574683-1954359821383146-5143494374296409168-n.jpg
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Beşiktaş Onursal Kulüp Üyesi olmaktan şeref duyacağını ifade etti.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, yıllardan beridir Beşiktaş Spor Kulübü’nü ve maçlarını yakından takip eden biri olarak Beşiktaş camiiasını elde ettikleri şampiyonluktan dolayı kutladı. 

Beşiktaş Taraftarları Derneği’ni de yıllardan beridir sürdürdükleri çalışmalardan dolayı kutlayarak başarılar diledi.

Gençlerin futbol tutkusunun önemli olduğunu dile getiren Cumhurbaşkanı Tatar, ülkemizde sahalarda sürdürülen heyecanın pandemi dolayısıyla gerçekleşemediğini ancak Eylül itibariyle ligin başlamasıyla yeniden bu heyecanın hissedilmeye başlanabileceğini söyledi. “Spora, gençliğe ve geleceğimize sürekli olarak yatırım yapmamız lazım” diyen Cumhurbaşkanı Tatar, gençlik politikası olarak mücadelemizin devam edeceğini söyledi.

Kabul sırasında Cumhurbaşkanlığı Spor Danışmanı Sertaç Bozatlı da hazır bulundu.

Bu haber toplam 709 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.