Spor federasyonları ile görüşülecek

Spor federasyonları ile görüşülecek

Spordan sorumlu Bakan Erhan Arıklı, bugün spor federasyonları ile bir araya gelecek

A+A-

Başbakan Yardımcısı, Ekonomi ve Enerji Bakanı, aynı zamanda spordan sorumlu bakan Erhan Arıklı, bugün spor federasyonları ile bir araya gelecek.

Sayıştaylık Başkanlığı Toplantı Salonu’nda yer alacak olan toplantı saat 12.00’de başlayacak. Federasyonların geriye dönük alacakları katkılarla ilgili talimatlar verilirken, toplantıda ayrıca 2021 yılı faaliyetlerinin yanı sıra bakan Arıklı’nın federasyonlarla bilgi alış verişinde bulunacağı öğrenildi.

 

Ödemeler için talimat verildi

Ekonomi ve Enerji Bakanı Erhan Arıklı’nın federasyonların geriye dönük alacaklarının ödenmesi ile ilgili talimat verdiği bilgisi edinildi. Spor federasyonlarının 677 bin TL tutarındaki hakem paralarının yanı sıra 18 federasyonun dördüncü dilimi ile ilgili talimat verilirken, futbolda BTM 2. Lig ile ilgili ödeme ve kalan son dilimle ilgili ödemenin yapılması planlanıyor.

 

2021 konuşulacak

Bakan Erhan Arıklı’nın toplantıda spor federasyonları ile ayrıca 2021 yılı faaliyet programları ile ilgili de görüş alışverişinde bulunarak kendi düşüncelerini de aktaracağı öğrenildi.

Bu haber toplam 816 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.