Spor Dairesi’nde kabuller sürüyor

Spor Dairesi’nde kabuller sürüyor

Göreve gelen Spor Dairesi Müdürü Alkan Değirmencioğlu’nun spor federasyonlarını kabulleri devam ediyor.

A+A-

Göreve gelen Spor Dairesi Müdürü Alkan Değirmencioğlu’nun spor federasyonlarını kabulleri devam ediyor. Değirmencioğlu, Bisiklet Federasyonu ve Basketbol Federasyonu yetkilileri ile görüştü.

 

Bisiklet Federasyonu teşekkür etti

3’üncü Uluslararası Kuzey Kıbrıs Bisiklet Turu’nun tamamlanmasının ardından Bisiklet Federasyonu Başkanı Ekin Adademir ve yönetim kurulu Spor Dairesi Müdürü Alkan Değirmencioğlu’nu ziyaret etti. Değirmencioğlu’nu ziyarette konuşan Bisiklet Federasyonu Başkanı Adademir, yapılan organizasyona Başbakanlık ve Spor Dairesi’nin desteklerinin kendilerini inanılmaz mutlu ettiğini aktararak Değirmencioğlu’na teşekkür etti. Değirmencioğlu ise Bisiklet Federasyonu’nun yapmış olduğu organizasyonun ülke tanıtımı adına büyük önem taşıdığını söylerken çalışmalarından dolayı federasyonu kutladı.

 

Basketbol Federasyonu’ndan nezaket ziyareti

KKTC Basketbol Federasyon Başkanı Ahmet Sütçü ve yönetim kurulu üyeleri de Değirmencioğlu’na ziyaret gerçekleştirdi. Ziyareti nitelikli kabulde konuşan Değirmencioğlu, federasyon başkanı Ahmet Sütcü ve yönetim kurulu üyelerini kutlayarak görevlerinde başarılar diledi. Federasyon Başkanı Ahmet Sütçü göreve geldikleri bugüne kadar olan süreci ve planlamaları Değirmencioğlu’na aktarırken, Değirmencioğlu da Basketbol Federasyonu’nun faaliyetlerini yakından takip ettiğini ve takip etmeye devam edeceğini söyledi. Kabulde, Başbakanlık Spor Dairesi Müdür Muavini Mustafa Sütçü’de hazır bulundu.

Bu haber toplam 1313 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.