“Sözünü tutmadı, forma giymesi doğru olmazdı”

“Sözünü tutmadı, forma giymesi doğru olmazdı”

Yenicami'den kadro dışı açıklaması.

A+A-

K-Pet Süper Lig ekibi Yenicami'den Adil Uçar'ın kadro dışı kalması ile ilgili olarak açıklama geldi. Kulüp Başkanı Kaan Kaner, Adil'in MTG'ye transfer olduğu için kadro dışı bırakılmadığını, kulübe verdiği sözü tutmadığı için kadro dışı kaldığını söyledi.

 

Kaner: “İmza atmadan son kez görüşmemizi rica ettim”

SporYeni'ye konuşan Kaner, "Adil'i kadroda tutmak için tüm şartları zorlayacağımı ona ilettim. Ona da istediği kulüple görüşüp şartları bana söylemesini ve imza atmadan önce de benimle son bir kez görüşmesini rica ettim." dedi. Kaner, Adil'in bu isteğine olumlu cevap verdiğini ifade ederek, "Bana benimle görüşmeden imza atmayacağını söyledi. Adil bizim için önemli bir oyuncuydu, kendini burada kanıtladı ve burada şampiyonluklar yaşadı. Bunun üzerine kendisi MTG ile görüştü ve imza attı. Bana da toplantıda olduğum için haber veremediğini söyledi." dedi.

 

“İmza atmadan gelseydi...”

Yenicami Başkanı, Adil'in MTG'den aldığı teklife imza atmadan kendilerine gelmesi durumunda zaten iyi bir şekilde ayrılacaklarını ifade ederek, “Halil Turan örneği var. Halil iyi bir teklif aldı ve biz bu parayı ona veremezdik. Bunun üzerine de iyi bir şekilde önünü açtık." dedi.

 

Milli takım için antrenman izni

Kaan Kaner ayrıca Adil'e milli takım olduğu için antrenmanlara katılabileceğini ancak maçlarda forma giyemeyeceğini ilettiklerini ifade ederek, "Sözünü tutmadığı için Yenicami formasını giymesi doğru olmazdı. Ancak biz yine de antrenmansız kalmasın diye ona imkan sunduk." diye konuştu.

Bu haber toplam 2838 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler