“Söz konusu Gönyeli olunca akan sular durur”

“Söz konusu Gönyeli olunca akan sular durur”

Birinci Lig Play-off mücadelesini ilk sırada tamamlayarak yeniden Süper Lig’e yükselen Gönyeli Spor Kulübü’nde uzun yıllar kulübe önemli hizmetleri olan, camianın sevilen iş insanlarından Sinem Baştaş başkanlığa aday oluyor.

A+A-

Baştaş göreve gelmesi halinde ilk kez bir Süper Lig kulübünde kadın başkan görev yapmış olacak.

Mevcut başkan Hüseyin Ballı’nın görevinden ayrılma kararı sonrasında henüz tarihi netleşmeyen ve ilerleyen günlerde yapılacak Genel Kurul öncesi Baştaş camianın desteğini alarak aday olmaya hazırlanıyor. YENİDÜZEN’e başkan adaylığı ile ilgili konuşan Baştaş, “Sürdürülebilir bir yapı” vurgusu yaptı “Söz konusu Gönyeli olunca akan sular durur” dedi.

 

Sürdürülebilir bir yapı vurgusu

Başkan adaylığı ile ilgili olarak konuşan Sinem Baştaş, “Başkan adayı olmamı isteyen, değerli büyüklerim ve Gönyeli camiasındaki arkadaşlarım ısrarcı oldular. Onların bu desteği beni heveslendirdi, yüreklendirdi” dedi. “Gönyeli’nin benim için ne anlama geldiğini herkes bilir” diyen Baştaş, “Söz konusu Gönyeli olunca akan sular durur. Kulübe sahip çıkıp, kalıcı işler yapmak istiyoruz. En önemlisi sürdürülebilir bir yapı oluşturmak gerek. Bu iki yılda olacak bir şey değil ama en azından bu yapıya geçmek için ilk adım olacak” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 851 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.