Son maçlar oynanıyor

Son maçlar oynanıyor

KKTC Hentbol Federasyonu tarafından düzenlenen Hentbol U20 Liglerinde sona gelindi.

A+A-

KKTC Hentbol Federasyonu tarafından düzenlenen Hentbol U20 Liglerinde sona gelindi. Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu işbirliğinde düzenlenen Yaşama Sporla Bağlan Hentbol U20 Liglerinde kadınlar mücadelesi yarın Girne’de tamamlanacak.

Ertuğrul Apakan Spor Salonu’nda oynanacak son maçlar ayni zamanda play-off eşleşmeleri öncesi prova niteliğinde olacak. Ligi lider tamamlamayı başaran yenilgisiz Uluslar arası Kıbrıs Üniversitesi U20 kadınları, dördüncü sıradaki Şahlanspor ile karşılaşacak. Gecenin ilk maçında ise 8’er puanlı iki takımdan lig ikincisi Yakın Doğu Üniversitesi ile lig üçüncüsü Esentepe Efsane kızları karşı karşıya gelecek. Bu maçın kazananı ligi ikinci bitirirken beraberlik halinde ikili averajda üstün olacak YDÜ ikinci sırada lig sezonunu tamamlayacak ancak her iki takım da play-offta yeniden karşı karşıya gelecek.

Yaşama Sporla Bağlan U20 Erkekler Ligi’nde ise son maçlar 12 Aralık Perşembe Mağusa’da ve 14 Aralık Cumartesi Yakın Doğu’da oynanacak. Erkekler Ligi’nde de play-offa kalan ilk dört takım belli oldu ancak ikinci ve üçüncü takımın kimler olacağı son maçların neticesine göre belli olacak fakat play-off eşleşmeleri ayni olacak.

 

U20 KADINLAR LİGİ

Yarın

Ertuğrul Apakan Spor Salonu

Saat 18.00: Esentepe Efsane Y.A.-Yakın Doğu Ü.

Saat 19.45: Şahlanspor-Uluslararası Kıbrıs Ü.

 

U20 ERKEKLER LİGİ

12 Aralık Perşembe

MGA Arena

Saat 19.00: MGA-Esentepe Belediye S.S.

 

14 Aralık Cumartesi

RA25 Spor Salonu

Saat 17.30: YDÜ-UKÜ

puan-006.jpg

 

Bu haber toplam 1697 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.