Son finalistler Esentepe ve GG

Son finalistler Esentepe ve GG

Hentbol KTSYD Kupası’nda son finalistler belli oldu

A+A-

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) ile KKTC Hentbol Federasyonu işbirliğinde düzenlenen KTSYD Kupası’nda son yarı final maçları tamamlandı. Rakiplerini mağlup eden Miracle Esentepe kadın takımı ile China Bazaar Gençlik Gücü erkek takımları finale yükselen son ekipler oldular. Bu sonuçla kadınlar finalinin adı DİGEM – Miracle Esentepe, erkekler finalinin adı ise UKÜ – China Bazaar Gençlik Gücü oldu. Final maçları Cuma günü oynanacak.

 

Kadınlarda DİGEM – Miracle Esentepe finali

Atatürk Spor Salonu’nda oynanan ilk yarı final maçında Miracle Esentepe ile Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) kadın takımları karşılaştı. İlk yarısı 11-5 Esentepe üstünlüğü ile tamamlanan maçın ikinci yarısında büyük çekişme yaşandı. UKÜ’nün farkı azaltma çabası olsa da maç 23-19 Esentepe üstünlüğü ile tamamlandı. Bu galibiyetle Miracle Esentepe finalde DİGEM’in rakibi oldu. Karşılaşmada 9 golle oynayan Esentepe sporcusu Ana, maçın en skorer ismi oldu.

a6623ff4-fa44-42f1-9e26-da2c09f03d69.jpg

Erkeklerde UKÜ – China Bazaar Gençlik Gücü finali

Gecenin son karşılaşmasında erkekler yarı finalinde China Bazaar Gençlik Gücü ile Yükseliş takımları karşılaştı. İlk yarısını 20-13 önde kapattığı maçta Gençlik Gücü rakibini 32-25 yenerek adını finalde UKÜ’nün rakibi olarak yazdırdı. Gençlik Gücü’nde 10 gol kaydeden Ahmet Altan, maçın en skorer ismi olarak mücadeleyi tamamladı.

 

Finaller Cuma günü

KTSYD Kupası’nda final maçları Cuma günü Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak. Program şöyle:

 

Atatürk Spor Salonu (18.30): DİGEM – Miracle Esentepe

Atatürk Spor Salonu (20.00): UKÜ – China Bazaar Gençlik Gücü

Bu haber toplam 626 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.