Son bilet Doğan’ın: 2-4

Son bilet Doğan’ın: 2-4

Northernland Kıbrıs Kupası’nda son çeyrek finalist Doğan Türk Birliği oldu

A+A-

STAT: Atatürk Stadı

HAKEMLER: Utku Hamamcıoğlu, Mehmet Ekşici, Serkan Özdenkci

YENİCAMİ: Ercan Samancıoğlu, Mehmet Göktaş, Emirhan Çil, Yakup Şen, Cenker Yazar, Badara Naby Sylla, Mehmet Çavuş (Dk.66 Asrın), Koray Hasan Özteknik, Berkem Korbay (Dk.54 Fikret), Kaan Erdoğan, Ali Bayır

DOĞAN T. BİRLİĞİ: Ozan Moroğlu, Ahmet Sönmez, Yusuf Kondoz, Salih Güvensoy, Mustafa Kemal Atlar, Selim Saygı (Dk.74 Ali Savaşan), Tansel Ekingen, Aydın Aygın (Dk.90 Arda Eren Metin), Doğukan Demirman, Billy Michael, Farouk Dadzie (Dk.56 Halil Turan)

GOLLER: Dk.40 Yakup Şen, Dk.49 Cenker Yazar (Yenicami) – Dk.8 Selim Saygı, Dk.14 ve 41 Billy Michael, Dk.89 Halil Turan (DTB)

 

Northernland Kıbrıs Kupası’nda çeyrek finale yükselen son takım Yenicami’yi 4-2 mağlup eden Doğan Türk Birliği oldu.

Yenicami ile Doğan Türk Birliği, Northernland Kıbrıs Kupası 2. Tur mücadelesinde Lefkoşa, Atatürk Stadı’nda karşı karşıya geldi. Konuk ekip 8. dakikada Billy Michael’in asistinde, geçtiğimiz sezon Yenicami’de kiralık olarak forma giyen Selim Saygı’nın golüyle 1-0 öne geçti. Dakikalar 14’ü gösterdiğinde ilk golün asistini yapan Billy Michael, kaleci Ercan’ı da geçerek dar açıdan topu ağlara gönderdi ve takımını iki farklı üstünlüğe taşıdı.

40. dakikada sol kanattan yapılan ortada Yakup Şen’in kafa golü farkı bire indirse de 41. dakikada sahneye yine Billy Michael çıkarak ilk yarının 3-1 takımı lehine tamamlanmasını sağladı.

İkinci yarıya hızlı başlayan taraf Yenicami oldu. 49. Dakikada yine ceza sahasına ortalanan topa bu kez Cenker Yazar kafa ile vurarak skoru 3-2 yaptı. Yenicami uzun süre rakip kalede baskı kursa da skor üretemezken, oyuna sonradan dahil olan Halil Turan, savunmadan kazandığı topta kaleci Ercan’ı da geçerek topu filelere gönderdi ve maçın skorunu 4-2 olarak tayin etti.

yak-dtb2.jpg


 

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) tarafından organize edilen Northernland Kıbrıs Kupası'nda çeyrek final kura çekimi 27 Şubat 2023 Pazartesi günü gerçekleşecek. KTFF Ahmed Sami Topcan Toplantı Salonu'nda yapılacak olan kura çekimi saat 15.00'te başlayacak.

Kupada Göçmenköy, Mağusa Türk Gücü, Cihangir, Türk Ocağı, China Bazaar Gençlik Gücü, Lapta, Küçük Kaymaklı ve Doğan Türk Birliği çeyrek finale yükselen ekipler oldular.

Bu haber toplam 611 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.