Sofuoğlu pistlere veda etti

Sofuoğlu pistlere veda etti

İtalya'daki veda yarışında padokta yer almasına karşın start almayan Türk milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu kariyerini sonlandırdı.

A+A-

İtalya'daki veda yarışında padokta yer almasına karşın start almayan Türk milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu kariyerini sonlandırdı. Türk milli motosikletçi Dünya Supersport Şampiyonası'nın 5. ayağı İtalya yarışında son kez piste çıktı. İtalya'daki Imola Pisti'nde bugün basın toplantısıyla aktif sporculuk yaşamını sonlandıran Kenan Sofuoğlu, bugün yarış öncesi pistteki 3. çizgideki yerini aldı. Sofuoğlu, daha sonra start almadan padoka geri döndü. Diğer yarışçıların mücadelesini izleyen Sofuoğlu, tören alanına geçerek hayranlarına veda etti. Sofuoğlu, zaman zaman buruk anlar yaşadı.

Spor kariyerini dün sonlandırdığını, bugün ise sembolik olarak çizgide yer aldığını anlatan Sofuoğlu, "Bugün Anneler Günü. Annemin ve bütün annelerin Anneler Günü'nü kutluyorum. Anneme ve Cumhurbaşkanımıza söz vermiştim, start almayacağım diye. Ama yarışta start almama gerek yoktu. sevdiklerim için buradayım. Buradan ayrılıyorum. Benim yerime genç sporcularımız ülkemizi en iyi şekilde temsil edecekler. Bugün itibarıyla aktif spor kariyerimi bitirdim" diye konuştu.

Bu haber toplam 1532 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.