Smaçlar Çetintaş anısına atılıyor

Smaçlar Çetintaş anısına atılıyor

Geleneksel olarak düzenlenen Bedi’s Amatör Plaj Voleybol turnuvası bu sezon değişiklik yapılarak 6 Şubat depreminde kaybettiğimiz “Osman Çetintaş” anısına düzenlendi.

A+A-

Boğaz Endüstri Madencilik (BEM) ana sponsorluğunda Süleyman Rebge’nin organize ettiği turnuva Bedi’s plajında başladı.

 

Turnuvaya sponsor desteği

6.Bedi’s “Osman Çetintaş” Plaj Voleybol Anı Turnuvası yoğun bir katılımla başlarken, sponsorlar da yoğun destek verdiler. Bu yıl anlamı büyük ve ilk kez Osman Çetintaş anısına organize edilen turnuvaya sponsor olarak Boğaz Endüstri Madencilik (BEM), Aras Cars, Civisilli Gıda, Bedi’s Beach Bar, Ak Techno, Bircent Ayakkabı, Demolay Bar, Medi Foundation, Halken İnşaata ve Zana Group olarak çok büyük destek ve katkı koydular. Geçmiş turnuvalarda olduğu gibi bu yıl ki turnuvaya emek veren Voleybol Federasyon hakemlerinden Sedat Kılıç, ekibiyle birlikte destek veriyor.

 

Grup maçlarıyla başladı

2023 yılı adına ilk plaj Voleybol organizasyonu olan, adanın en eğlenceli turnuvası sloganı ile Süleyman Rebge’nin organizasyonluğunda gerçekleştirilen 6. Bedi’s “Osman Çetintaş” Plaj Voleybol Anı Turnuvasına 130 sporcunu yoğun ve rekor katılımı ile iki kategoride gerçekleştiriliyor.

İlk gün grup maçlarıyla başlayan turnuvada yarın çeyrek final, yarı final ve final maçları oynanarak turnuva tamamlanacak.

 

Bu haber toplam 555 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.