Skeet-Trap Lefkoşa Kupası başlıyor

Skeet-Trap Lefkoşa Kupası başlıyor

KKTC Atıcılık Federasyonu’nun 2021 yılı faaliyet programında yer alan müsabakalar devam ediyor.

A+A-

Skeet ve Trap Lefkoşa Kupası müsabakaları, federasyonun Gönyeli’deki baraj bölgesinde bulunan Atatürk Atıcılık Kompleksinde yapılacak. Skeet 12-13 Haziran ve Trap 19-20 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek. Komplekste Özer Boyacı Plak Atışları Poligonu kullanılacak.

 

Gençlerin katılımı sevindirdi

Federasyon tarafından yapılan açıklamada müsabakaya gösterilen yoğun atıcı sporcu katılımı arasında genç sporcuların sayısında görülen artış ülke atıcılık sporunun geleceği açısından mutluluk yaratmaya devam ettiği ve uzunca bir zamandan sonra gençler arasında olimpik kurallar çerçevesinde müsabakada sporcu derecelerini belirlemek üzere Olimpik Final atışları yapılacağı duyuruldu. Genç atıcıların performanslarının yeterli düzeyde olmasından dolayı yurtdışı uluslararası şampiyona katılımı Atıcılık Federasyonunun gündeminde öncelikli olarak yer aldığı belirtildi. Müsabakanın, ISSF’nin (Uluslararası Atıcılık Spor Federasyonu) Olimpik Trap-Skeet Atıcılık Disiplinleri teknik kuralları çerçevesinde organize edildiği de açıklandı.

 

Gençlik ve Spor Kupası tamamlanıyor

05-06 Haziran Tarihlerinde başlayan Olimpik-Paralimpik Havalı Silahlar 19 Mayıs Gençlik ve Spor Kupası müsabakaları 12-13 Haziran Tarihlerinde tamamlanıyor. Olimpik ve Paralimpik Havalı Silahlar Tabanca ve Tüfek branşları, Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Arena Spor Salonu içerisinde yer alan Kapalı Salon Atış Alanında organize edildi. Müsabakanın, ISSF’nin (Uluslararası Atıcılık Spor Federasyonu) Olimpik Havalı Silahlar teknik kuralları ve Uluslararası Paralimpik müsabaka düzeni çerçevesinde yapılacağı ifade edildi.

Bu haber toplam 973 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.