"Siz sinek bile değilsiniz"

"Siz sinek bile değilsiniz"

KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu, yeni sezon fikstür çekimi öncesinde yaptığı konuşmada AKSA ile imzaladıkları sponsorluktan dolayı memnun olmayanlar olduğunu belirtti.

A+A-

Sertoğlu bu memnuniyetsizliği anlamadığını belirtirken, sert ifadeler kullandı. Sertoğlu'nun konu ile ilgili görüşleri şu şekilde:

AKSA ile sponsorluk anlaşması yaptık. 11 yılımı doldurdum KTFF başkanlığında. İlk defa devletten sonra bu meblağda bir anlaşma yaptık. Kulüplerimiz adına çok mutluyum. Kulüplerimizle birlikte bir şeyleri başardıkça, çıtayı yukarı çıkardık sonra bundan gocunanlar olacak. Hazımsızlık duyanlar olacak. Ama futbolu, kulüpleri seven, gerçekten içinde futbol aşkı olan herkes bu sponsorluklar oldukça onların da mutlu olması lazım. Neden mutsuz oluyorlar anlamış değilim. Nedir bu hazımsızlık, kıskançlık? 3 milyonu beğenmediniz, getirin 5 milyon yarın sabah sizinle de anlaşma yapalım. Getiremeyeceğinize göre, çünkü sizi kale alan yok. Sizi adam yerine de koyan yok. İşte bu sosyal medyayı bu yüzden sevmiyorum. O telefonu eline alan kendini kahraman zannediyor. Siz hiçbir şeysiniz. Sinek bile değilsiniz. Sinek ağzına kaçtığında midenizi bulandırır. Siz sinek bile değilsiniz. Biz kulüplerimizle birlikte gayet mutlu, huzurluyuz. Bu sponsorluklarla da çok daha güçlü şekilde yeni sezona giriyoruz.

Bu haber toplam 1155 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.