Sırbistan’da önemli başarı

Sırbistan’da önemli başarı

Çocuk Fitness kategorisinde Sırbistan’da düzenlenen IFBB Dünya Çocuk Fitness Şampiyonası’nda yer alan sporcular önemli başarılar elde etti

A+A-

KKTC Halter ve Vücut Geliştirme Federasyonu’na bağlı Nev Çocuk Fintess’ten oluşan milli takım Sırbistan’da gerçekleştirdiği milli takım kampı sonrasında katıldığı IFBB Dünya Çocuk Fintess Şampiyonası’nda önemli başarılar elde etti. Sporcular organizasyonda bir şampiyonluk, bir ikincilik ve bir üçüncülük elde ederken takım olarak da üçüncü oldu.

Ülfet Tomak, Su Öz, Ege Sapmaz, Şengül Karataç, Armin Tuğberk, Erim Çavuşoğlu’ndan oluşan sporcu kafilesine başkan olarak federasyon başkanı Ali Dahlameroğlu, milli takım antrenörü ve uluslararası hakem Neval Çelebi Akgürgen ile antrenör Arif Tuğcan Kondoz eşlik etti.

Sporculardan Ege Sapmaz, 13 yaş Children Fitness Challenge kategorisinde dünya şampiyonu oldu. Armin Tuğberk, 9 yaş Children Fitness kategorisinde ikincilik elde ederken, Erim Çavuşoğlu ise üçüncülük lede etti. Children Fitness kategorisinde ise takım olarak dünya üçüncülüğü elde edildi.

284140204-1083566909236123-6523928263219527913-n.jpg

“Bu gurur hepimizin”

Federasyon yönetiminden yapılan açıklamada; “Ülkemizi uluslararası alanda başarı ile temsil eden sporcularımızla gurur duymaktayız. Ülkemizin içinden geçtiği bu zorlu süreçte çocuklarından gelen böylesi büyük bir başarı, bizlerin bu süreçte yaşamış olduğu tüm zorlukları unutturacak kadar değerli ve motive edici olmuştur. Bu bağlamda desteğini her zaman hissettiğimiz ve her konuda yanımızda olan Spor Dairesi Müdürü Sn. Mustafa Sütçü, çok değerli velilerimize ve çocuklarımızı motive edici paylaşımlarından dolayı spor basınımıza teşekkür ederiz... Bu gurur hepimizin” ifadeleri kullanıldı.

Bu haber toplam 1487 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.