Sıralama maçları oynayacaklar

Sıralama maçları oynayacaklar

2017 CEV Plaj Voleybolu Satellite organizasyonunda yer alan Kıbrıslı Türk sporcular ilk maçlarında mağlup oldu

A+A-

Türkiye Milli Takımı adına Mersin’de düzenlenen 2017 CEV Plaj Voleybolu Satellite organizasyonunda yer alan Kıbrıslı Türk sporcular, ana tabloda oynadıkları ilk karşılaşmalarda güçlü rakiplerine mağlup oldu. Sporcular bugün sıralama maçları oynayacaklar. Galip gelmeleri halinde turnuvaya devam edecek olan sporcuların alacakları neticelere göre sıralamadaki yerleri belli olacak.

 

Merve ve Buğra güçlü rakiplerine mağlup oldu

Kadınlarda Türkiye Milli Takımı adına mücadele eden Kıbrıslı Türk sporculardan Merve Çelebi ile Buğra Eryıldız ikilisi, dün ilk karşılaşmalarında Rusya’dan Motrich – Kholomina ikilisi ile karşı karıya geldi. 21-12 ve 21-18’lik set sayıları ile rakiplerine mağlup olan Buğra ve Merve, bugün sıralama maçına çıkacaklar.

 

Ali Osman, Ukraynalı rakiplerine yenildi

Bir diğer Kıbrıslı Türk sporcu Ali Osman Nurettin, organizasyonda Türk partneri Hasan Hüseyin Mermer ile dün Ukrayna’dan Babich – Gordieiev ikilisi ile ilk maçlarını oynadı. 21-14 ve 22-10’lik set sayıları ile karşılaşmayı Ukraynalı sporcular kazandı. Alınan bu sonuçla Nurettin – Mermer ikilisi de sıralama maçları oynayarak organizasyona devam edecek.

Bu haber toplam 1828 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.