Sıradaki durak Arjantin

Sıradaki durak Arjantin

Pro Beach Tour’un Sinop etabında şampiyon olan Merve Çelebi, Türkiye Kar Voleybolu Milli Takımı ile Arjantin’e giderek Dünya Kar Voleybolu Turu organizasyonunda yarışacak

A+A-

Kıbrıslı Türk voleybolcu Merve Çelebi, Türkiye Kar Voleybolu Milli Takımı ile FIVB Kar Voleybolu Dünya Turu Arjantin etabına katılacak.

Geride bıraktığımız hafta sonu Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen 2019 Pro Beach Tour’un Sinop etabında partneri Olga Motrich ile şampiyon olma başarısı gösteren Merve Çelebi, Arjantin yolcusu.

Çelebi, Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) tarafından düzenlenen Kar Voleybolu Dünya Turu kapsamında Arjantin’in Bariloche şehrinde düzenlenecek olan etaba katılacak.

Kıbrıslı Türk voleybolcu Sinop’ta elde ettiği şampiyonluğun ardından Antalya’ya milli takım hazırlıklarına dahil olmak için geri döndü. Merveli Türkiye yarın 1-4 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek olan Kar Voleybolu Dünya Turu Arjantin etabına katılmak için Türkiye’den ayrılacak.

11 ülkeden 13 takımın yer alacağı organizasyona Türkiye, FIVB’nin özel davetlisi olarak katılıyor. Merve Çelebi organizasyonda Ayşe Dil, Bahanur Gökalp- ve Simge Yalçın ile birlikte yer alacak ve müsabakalara Cuma günü ana tablodan başlayacak.

Bu haber toplam 1101 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.