Sıra Play-off’larda

Sıra Play-off’larda

Hentbolda “Yaşama Sporla Bağlan U19 Ligi” klasman grubu maçları tamamlandı.

A+A-

KKTC Hentbol Federasyonu tarafından düzenlenen “Yaşama Sporla Bağlan U19 Ligi” klasman grubu tamamlanırken Play-off’a kalan takımlar belli oldu.

Geçtiğimiz hafta ülkeyi etkisi altına alan ‘Sel felaketi’ nedeni ile Cuma günü oynanması planlanan karşılaşmalar cumartesi günü oynandı. Takımlar karşılaşmalara kollarında siyah bant takarak çıkarken, sel felaketinde hayatını kaybedenler için saygı duruşunda bulunuldu. UKÜ Arena’da yer alan karşılaşmalarda erkeklerde Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi rakibi Serdarlı Belediyesi’ni 37-19, Esentepe Belediyesi rakibi Mağusa Gelişim Akademisi’ni 28-26 mağlup etti. Kadınlada UKÜ rakibi DİGEM’i 37-24, Yakın Doğu Üniversitesi de rakibi Şahlan’ı 22-21 yendi. Alınan bu sonuçların ardından Play-off’a yükselen takımlar belli oldu. Kadınlarda Şahlan, UKÜ, YDÜ, Esentepe Efsane Yetenek Avcıları, erkeklerde de MGA, Yükseliş, UKÜ ve YDÜ Play-off’a kalan ekipler oldular.

Statü gereği klasman grubunda birbirine üstünlük sağlayan takımlar Play-off maçlarına (1-0) önde başlayacaklar ve ilk maçlarını deplasmanda oynayacaklar. Deplasmanda galip gelmeleri durumunda skoru (2-0) yapacaklar ve final oynama hakkını kazanacaklar. Deplasmanda oynadıkları maçlarını kaybetmeleri durumunda skor 1-1 olacak ve “Play Off Gerekirse” maçları oynanacak. Cumartesi günü alınan sonuçlar ve Play-off programı şöyle:

 

Sonuçlar

U19 Erkekler Ligi

UKÜ - Serdarlı Belediyesi: 37-19

Esentepe Bld. - MGA: 28-26

 

U19 Kadınlar Ligi

UKÜ - DİGEM: 37-24

Şahlan - YDÜ: 21-22

 

Yarın (U19 Erkekler Play-off)

Mağusa Arena: MGA – YÜKSELİŞ (18.30)
Atatürk Spor Salonu: YDÜ – UKÜ (18.30)

 

Perşembe (U19 Kadınlar Play-off)

E. Apakan Spor Salonu: Esentepe Yet. Av. – YDÜ (18.00)

E.Apakan Spor Salonu: Şahlan – UKÜ (19.30)
 

Bu haber toplam 1202 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.