Sıkıntıları çözmek için kollar sıvandı

Sıkıntıları çözmek için kollar sıvandı

Gençler Birliği’nde yaşanan maddi sıkıntı teknik direktör Hasan Topaloğlu’nu istifanın eşiğine getirirken, başkan Mustafa Gülcan sıkıntıyı aşmak için arayış içine girdi

A+A-

Hüseyin KIRAL

Süper Lig’in beşinci hafta oynanan maçlar sonunda Mağusa Türk Gücü (MTG) ile kendi evinde berabere kalarak bir puan alan Gençler Birliği averajla liderlik koltuğuna otururken, kulüpte yaşanan maddi sıkıntı teknik ekibi istifa noktasına getirdi. Gençler Birliği Teknik Direktörü Hasan Topaloğlu, Pazar günü oynanan MTG karşılaşması sonrası istifa kararı aldığını, konuyu bugün yönetimle görüşeceğini belirtti.

Gelişmeler sonrasında harekete geçen Gençler Birliği Kulüp Başkanı Mustafa Gülcan, yaşanan sıkıntıyı her yıl yaşadıklarını, ancak sezon sonu herkesin ödendiğini belirtirken, “Bu yıl bu sıkıntı daha erken su yüzüne çıktı” dedi.

 

Gülcan: “Sıkıntıları çözmenin yollarını arıyoruz”

Elde ettikleri liderliğe fazla sevinemediklerinin altını çizen Gençler Birliği Kulüp Başkanı Mustafa Gülcan, “Kulüp olarak her yıl yaşanan sorunu yine yaşamaya başladık. Ancak bu kez daha erken yaşadık” dedi. Her kulübün, bu gibi maddi sıkıntılar yaşayabileceğini söyleyen Gülcan, “Aşmak için zaten çalışmalarımız vardı, şimdi gelişen bu olay sonrası elimizi daha çabuk tutmamız gerektiğinin farkına vardık” dedi. Sezon başı hedeflerinde şampiyonluğun da olduğunu söyleyen Gülcan, “Parasız hiçbir yere varamayacağımızın bilinci içerisinde hareket ederek dünden itibaren bölgedeki iş insanlarını ziyaret ederek sıkıntıyı aşmanın yollarını arıyorum” dedi. 

 

“Şimdi değil, sezon sonu lider olmak önemli”

Son üç sezondur takımın teknik direktörü Hasan Topaloğlu ile birlikte bir hedef koyduklarını ve bu hedefe varmak içinde mutlaka ve mutlaka belirli bir bütçenin ortaya konulması gerektiğini belirten Gençler Birliği Kulüp Başkanı Mustafa Gülcan, “Bundan önceki sezonlarda bunu başardık ve takımın oyuncu kalitesini bir noktaya getirmeyi başardık. Yeni sezonla birlikte başlayan ligin ilk beş haftası sonunda liderlik koltuğuna oturduk” dedi. “Ancak şimdi lider olmak değil, sezon sonunu lider tamamlamaktır önemli” açıklamasını yapan Gülcan, “Şu an itibarı ile elimizde 100 bin TL olsa bizi şampiyonluğa kadar götürecek yolu açmış olacağız” dedi.

 

“Bir tek Gençler Birliği var”

Dört ayı aşkın bir zamandır doğru dürüst teknik ekibe ve futbolculara ödeme yapamadıklarını, buna rağmen hem teknik ekip, hem de futbolcular büyük fedakarlıklar yaparak, büyük bir mücadele örneği göstererek idmanlara ve maçlara çıktıklarını belirten Gülcan, “Teknik ekibim ve futbolcularım altın gibidir” dedi. Bölge iş insanlarına ve eski Larnakalı’lara  seslenen Gülcan “Bir tek Gençler Birliği var. Gelin hep birlikte sahip çıkalım” dedi.

Bu haber toplam 2467 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.