“Sıkıntı yaşamadan, iyi yerde bitirmek istiyoruz”

“Sıkıntı yaşamadan, iyi yerde bitirmek istiyoruz”

Türk Ocağı teknik direktörü Hasan Burgaç, ligde bu sezon konum gereği çok fazla sıkıntı yaşamayacak bir takım olmak istediklerini söyledi.

A+A-

Süper Lig ekiplerinden Türk Ocağı, yarın yapacağı ilk idmanla birlikte yeni sezona merhaba diyor. Yeni sezonda takımın başında olacak olan teknik direktör Hasan Burgaç, hem hazırlık sürecini, hem de hedeflerini YENİDÜZEN’e anlattı. Önemli oyuncuların takımdan ayrıldığını belirten Burgaç, bu oyuncuların yerini doldurmak için transfer çalışmalarının sürdüğünü belirtti.

Deneyimli teknik adam yeni sezondaki hedeflerinin ise, çok fazla sıkıntı yaşamadan, ligi iyi bir yerde tamamlamak istediklerini ifade etti.

 

“Önemli oyuncular kaybettik”

Türk Ocağı teknik direktörü Burgaç, önemli oyuncuların takımdan ayrıldığına vurgu yaparak, bu oyuncuların yerlerinin doldurulması için çalıştıklarını söyledi. Transfer piyasasında yüksek rakamların döndüğüne işaret eden tecrübeli teknik adam,  “Transfer zorlaştı. Yapabilecek durumda olduğumuz transferler üzerinde çalışıyoruz. Olursa çok iyi olacak. Olmazsa da geçen yıl olduğu gibi genç oyuncularımızın da daha fazla süre bulabileceği bir takım yaratacağız” ifadelerini kullandı.

 

“Ligi en son biz bitirdik. İlk etapta kısmen yoğun olacak”

Deneyimli teknik adam, Türk Ocağı’nın geçen sezonun son virajında, hem ligde, hem de kupada ciddi maçlar oynadığını, bu bakımdan da ligi en son tamamlayan ekiplerden biri olduğunu söyledi, hazırlık sürecinin ilk başlarında rahat bir tempoda olacaklarının bilgisini verdi. Yarın başlayacak olan yeni sezon hazırlıkları hakkında konuşan Burgaç, ilk etapta salon çalışmaları gerçekleştireceklerini belirtti. Burgaç, 20-30 Ağustos tarihleri arasında kampta olacaklarını da sözlerine ekledi. 

 

“2-3 yıllık bir plan ortaya koyduk”

Göreve gelirken, Türk Ocağı yönetimiyle bir araya geldiklerinde kısa vadeli değil, uzun vadeli hedefler ortaya koyduklarını anlatan teknik direktör Burgaç, “2-3 yıllık hedefler koyduk. Bu yıl aslında esas olarak tesis sorununu gidermeye çalışacağız. Genelde Girne takımları, özelde ise Türk Ocağı geçen yıl bu konuda çok sorun yaşadı. İlk etapta bu sorunu ortadan kaldırmak istiyoruz. Ligde ise çok fazla sıkıntı yaşamadan, ligi iyi bir yerde tamamlamayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 696 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.