SFC Dörtyol kampta güç depoluyor

SFC Dörtyol kampta güç depoluyor

AKSA 1. Lig ekiplerinden SFC Dörtyol’da kamp çalışmalar yoğun ve aralıksız bir şekilde devam ediyor.

A+A-

AKSA 1. Lig ekiplerinden SFC Dörtyol’da kamp çalışmalar yoğun ve aralıksız bir şekilde devam ediyor. SFC Dörtyol’da 14-17 Ocak tarihleri arasında Acapulco Resort Convention Spa Otel’de yapılan kamp çalışmalarının oldukça verimli geçtiği belirtiliyor.

 

Çalışmalar yakın takipte

Acapulco Resort Convention Spa Otel’de kamp çalışmaları sürdüren SFC Dörtyol’da başkan Erhan Öztürk ve isim sponsoru SFC sahibi Rifat Berkel, direktörü Birol Şöför’ün kampı ziyaret ederek çalışmalar yakından takip edildi. Kafile başkanı As başkan Kağan Taşer, sporcu sorumlusu Mendo Şengül, Buğray Yiğen, teknik direktör Ahmet Ogan, yardımcı antrenör Korhan Kotbaş, kaleci antrenörü Mustafa Özkaraman, malzemeci Gürsel Gök ve 25 futbolcu yer aldığı kamp çalışmaları hakkında bilgiler alan başkan Erhan Öztürk, isim sponsoru SFC sahibi Rifat Berkel, direktör Birol Şöför’ün ziyaretleri moralleri oldukça yükseltti.

 

Süreç yoğun geçiyor

SFC Dörtyol teknik direktörü Ahmet Ogan, yardımcı antrenör Korhan Kotbaş, kaleci antrenörü Mustafa Özkaraman yönetiminde kamp süresi boyunca sabah ve akşam olmak üzere günde çift idman yapan SFC Dörtyol’da süreç yoğun geçiyor.

Süper Lig ekiplerinden Lefke ile oynanan hazırlık maçında yeni transferler Eren Aktaş, Rifat Kanıöz, Yaşar Solel, kaleci Fatih Şimşek’e teknik kadro tarafından görev verildi. Başkan Erhan Öztürk, Lefke ile oynanan hazırlık maçını yakından takip ederken, kampta akşam yemeği ve yapılan sporcu toplantısına da katılarak moral motivasyonu arttırırken, sporcu toplantısında ikinci devre strateji de belirlenmiş oldu. Kamp boyunca kafile başkanı As başkan Kağan Taşer, sporcu sorumlusu Mendo Şengül, Buğray Yiğen’in de futbolcular ve teknik kadro ile yakından ilgilenmesi moral motivasyonu üst seviyeye çıkardı.

Bu haber toplam 674 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.