“Sezonun oynanmaması Kıbrıs Türk futbolunu bitirir”

“Sezonun oynanmaması Kıbrıs Türk futbolunu bitirir”

Yonpaş Dumlupınar Başkanı Mehmet Evram, son günlerde artan vaka sayılarına dikkat çekerek, Covid-19 tedbirlerinde rehavete kapılmamak gerektiğini vurguladı.

A+A-

Vakaların artışının devamında futbolun oynanmaması halinde Kıbrıs Türk futbolunu bitireceğini söyleyen Evram, maske, mesafe ve hijyen kurallarına katı bir şekilde uyularak karanlık günlerin aydınlığa dönmesine katkı koyma çağrısı yaptı.

 

Kulübün sosyal medya hesabından “Başkandan mesaj var” başlığı ile yapılan açıklama şöyle:

"Bir yıldır özlemini çektiğimiz, eksikliğinden dolayı olumsuz yönde maddi manevi bir çok etkisini gördüğümüz futbola bu sezon başlamak istiyoruz.

Son dönemde ülke olarak corona tedbirlerinde rehavete kapıldığımız tüm uzmanlar tarafından belirtilmekte ve artan vakalar da bu rehaveti tescillemektedir.

Bu rehavetin devam etmesi ve vakaların artması neticesinde bu sezon futbol oynanmaması Kıbrıs Türk Futbolu’nu bitirecektir.

Kıbrıs Türk Futbolu’nun bitmesi sanıldığı gibi yalnız futbolu etkilemeyecektir. Futbolla uzaktan yakından alakalı ne kadar sektör varsa direkt veya dolaylı olarak onları da etkileyecek ve belki de ülke ekonomisine telafisi imkansız zararlar verecektir.

Bu nedenle tüm halkımızdan rehavete kapılmamasını ve Maske-Mesafe-Hijyen kurallarını katı bir şekilde uygulayarak bu karanlık günlerin aydınlığa dönmesine katkı koymaları çağrısı yapıyor, spor ve sağlık dolu nice yarınlar diliyoruz."

Saygı ve sevgilerimle,

Mehmet Evram

Bu haber toplam 1236 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.