Sezon ‘Süper Kupa’ ile tamamlanıyor

Sezon ‘Süper Kupa’ ile tamamlanıyor

Geçtiğimiz hafta salona geri dönüş yapan voleybolda yarın akşam Büyük Erkekler Süper Kupa karşılaşması oynanacak ve yarım kalan 2019-20 sezonu tamamlanacak

A+A-

Voleybolda 2019-2020 sezonu yarın akşam oynanacak olan 19. Erkekler Süper Kupa Finali ile tamamlanacak. Pandemi nedeni ile ara verilen müsabakalara geçen hafta oynanan erkekler final serisi maçları ile devam edilmiş ve Gazimağusa Belediyesi Çamlık Spor 3-0’lık seri sonucu ile lig şampiyonluğunu elde etmişti. Sezonun son müsabakası olan 19. Erkekler Süper Kupa Finali yarın akşam saat 19.00’da Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak. Lig ve kupa şampiyonu Çamlık Spor ile ligi 2. sırada tamamlayan Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) arasında oynanacak olan bu karşılaşma ile 2019-2020 sezonu tamamlanacak.

 

Transfer dönemi 16-20 Kasım tarihlerinde

Voleybolda transfer dönemi 16-20 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek. 16 Kasım Pazartesi başlayacak olan transfer dönemi 20 Kasım Cuma günü saat 13.00’te sona erecek. Aktarma işlemi yapacak olan sporcu ve kulüpler bu süre içerisin de işlemlerini gerçekleştirebilecekler.

Bu haber toplam 2098 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.