Sezon St. Hilarion'da başlıyor

Sezon St. Hilarion'da başlıyor

Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu’nun organize ettiği 2017 KKTC Şeker Sigorta Tırmanma Şampiyonası’nın ilk ayağı, Oğuz Özyalçın Tırmanma Yarışı, yarın yapılacak.

A+A-

Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu (KKTOK), 2017 KKTC Şeker Sigorta Tırmanma Şampiyonası hazırlıklarını tamamlandı. Biri iki katsayı, toplam dört yarıştan oluşacak olan tırmanma Şampiyonası’nın ilk ayağı, pazar günü 4’üncü kez Oğuz Özyalçın anısına St. Hilarion yolunda yapılacak.

 

14 yarışmacı kayıt yaptırdı

Geçmiş yıllarda olduğu gibi, Girne Boğazı - St. Hilarion yolu üzerinde yapılan ve yaklaşık 2.5 kilometrelik etapta yapılacak yarışın kayıt işlemleri tamamlanırken yarışa 14 yarışmacı kayıt yaptırdı. Pazar günü sabah sabah 10.30’da yolun trafiğe kapatılacağı açıklanırken, seyircilerin otobüs ile seyirci noktalarına taşınacağı belirtildi.

2014 ve 2016 şampiyonu Deniz Denner ile 2015 Şampiyonu Doğa Koyuncu’nun yanı sıra favori isimlerden Mehmet Çocuk ve Hasan Reyhan’ın da kayıt yaptırdığı yarışın başlama saati 11.00 olarak belirlendi. Ayrıca Eser Harper Ducati ile gösteri sürüşü yapacak. Yarışın ödül töreni ise St.Hilarion’da 14.30’da yapılacak.

 

kayit-001.jpg

Bu haber toplam 1820 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.