“Sezon oynanıp, tescillenmeli”

“Sezon oynanıp, tescillenmeli”

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Cihangir’in Başkanı Aytaç Karavezirler, BRT’de yayınlanan Spor Gündemi programının sorularını yanıtladı.

A+A-

Karavezirler, Süreç tamamlanır tamamlanması bu sezonun oynanması ve tescillenmesi gerektiğini ifade etti.

 

Karavezirler: “Haziran ayına sıcak bakıyorum”

BRT’de yayınlanan Spor Gündemi programına telefon bağlantısı gerçekleştiren Cihangir Başkanı Karavezirler, Haziran ayında oynanmaya sıcak baktığını belirterek, bu süreçte futbolun tüm paydaşlarının bir araya gelip, bir yol haritası çizilmesi gerektiğini ifade etti. Karavezirler; “Son maçımızı 11 Mart’ta kupada oynadığımız MTG maçını oynadık ve beklemeye geçtik. Ben açıkçası Haziran ayına sıcak bakıyorum. Süreç tamamlanır, tamamlanmaz bu sezonun oynanıp, tescillenmesi gerekiyor.  Mayıs ayında antrenmanlar başlarsa, Haziran ayında Süper Lig Salı – Cumartesi Birinci Lig de Çarşamba – Pazar oynanırsa hemen lig biter. Bu süreçte futbolun tüm paydaşları bu konuları oturup değerlendirmeliyiz.  Normalde 3 hafta sonra lig bitecekti, ama şimdi daha 3 ay var” dedi.

 

“Herkes elini taşın altına koymalı”

Ülke olarak ekonomi yönünden sıkıntılar yaşanacağını belirten Aytaç Karavezirler, böyle bir dönemde herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini söyledi. Yenicami teknik heyeti ve Gönyeli teknik patronu Hüseyin Cantürk’ü örnek gösteren Cihangir Başkanı, bu tür fedakârlıkların artacağını da kaydetti. Karaveziler; “Ülke olarak ekonomi yönünde çok ciddi sıkıntılar yaşayacağımız bir gerçek. Açıkçası bu durumda kimsenin bütçesi yok.  Herkesin elini taşın altına koyması bekleniyor. Biz zaten kulüp başkanları olarak yıllardır elimizi taşın altına koyuyoruz. Zaten süreç, bizi ister istemez ona götürüyor. Yenicami teknik heyeti ve Gönyeli teknik direktörü Hüseyin Cantürk’ün yaptıkları fedakârlıklar, bunun bir başlangıcı. Bence bu fedakârlıklar daha da artacaktır” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 1562 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.