“Sezon başına kadar hazır olmak istiyorum”

 “Sezon başına kadar hazır olmak istiyorum”

Bayram Anday sakatlı süreci hakkında konuştu. Anday, yeni sezona hazır olmak istediğini söyledi.

A+A-

Halit Dağ

K-Pet Süper lig ekiplerinden Doğan Türk Birliği forması giyen Bayram Anday yaşadığı sakatlık süreci ile ilgili YENİDÜZEN’e açıklamalarda bulundu. Anday, sezon başına hazır hale gelmek istediğini ifade etti.

 

Ekim ayında sakatlanmıştı

Süper Lig’in 7’nci haftasında oynadıkları Cihangir maçında sakatlanan oyuncu, 5 Kasım 2019 tarihinde Prof Dr. Mehmet Serdar Binnet tarafından sağ diz ön çapraz bağ ameliyatı olmuştu. Sakatlık sürecini değerlendiren Anday, ameliyatın üzerinden yaklaşık olarak 5 ay geçtiğini, bu sürede ev egzersizlerinden sonra kulüp fizyoterapistleri ve doktoru ile istişare içinde rehabilitasyonu gerçekleştirdiklerini söyledi.

 

“Sezon başına hazır olmak istiyorum”

Bayram Anday, salonda güçlendirme, koşu programları ve fizik tedavi ile iyileşme sürecini en iyi şekilde geçirmeye çalıştığını belirterek, bu sezon için bitmiş gözüyle baktığını esas hedefin seneye en iyi şekilde hazır olarak sezon başı takıma katılmak olduğunu ifade etti. Anday son olarak yaşadığı sakatlık sonrasında ailesi, Doğan Türk Birliği Başkanı, Yönetim Kurulu, teknik heyeti ve sağlık ekibine de sonsuz teşekkürlerini iletti.

Bu haber toplam 1736 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.