Set vermeden, yenilgisiz şampiyon

Set vermeden, yenilgisiz şampiyon

Plaj voleybolunda Merve Çelebi başarılarına bir yenisini daha ekledi

A+A-

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen Pro Beach Tour’un Hopa etabında elit voleybolcumuz Merve Çelebi, partneri Bahanur Gökalp ile yenilgisiz şampiyon oldu. Final karşılaşmasını 2-0 kazanan Çelebi ve Gökalp, set vermeden Hopa etabında şampiyonluğa ulaştı.

Organizasyonun ilk günü olan Cuma günü rakipleri Yaren – Eda ikilisini 21-5 ve 21-11’lik setlerle 2-0 mağlup ederek galibiyetle başlayan Merve – Bahanur ikilisi, günün ikinci maçını Dermoskin takımına karşı 21-15, 21-11’lik setlerle 2-0 kazanarak yarı finale yükseldi.

Organizasyonun ikinci gününde yarı finalde Anka – Elene ikilisini 21-13 ve 21-9’luk setlerle 2-0 yenerek final vizesi alan Merve – Bahanur ikilisi finalde Wanna Spa takımından Müge – Öykü ikilisi ile karşılaştı.

 

Bileği bükülmedi

Çekişmeli geçen ilk seti 22-20 kazanan Merve – Bahanur ikilisi, ikinci seti rahat bir şekilde 21-13’lük sayı ile galip tamamlayarak maçı da 2-0 kazandı ve şampiyon oldu.

Yenilgisiz ve set vermeden organizasyonu şampiyon tamamlayan Merve Çelebi, partneri Bahanur Gökalp ile başarılarına bir yenisini daha eklemiş oldu.

Bu haber toplam 999 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.