Sessegnon imzayı Göçmen için attı

Sessegnon imzayı Göçmen için attı

Göçmenköy anlaşmaya vardığı Beninli yıldız Stephane Sessegnon’a resmi imzayı attırdı

A+A-

AKSA Süper Lig ekiplerinden Göçmenköy, anlaşma sağladığı dünyaca ünlü futbolcu Stephane Sessegnon için imza töreni düzenledi. Kariyerinde Paris Saint-Germain, West Bromwich Albion, Sunderland gibi kulüplerde üst düzey oynamış bir isim olan 37 yaşındaki Beninli yıldız için Arslan Bıçaklı Halı Sahası’nda imza töreni düzenlendi. İmza töreninde konuşan kulüp başkanı Ersan Karataş “Kulübümüz bugün tarihi bir imza atıyor” derken, Sessegnon yaptığı konuşmada “Kulübe her şeyimi vermeye hazırım” şeklinde konuştu.

 

Karataş: Tarihi bir gün yaşıyoruz

Yapılan organizasyonda konuşan Göçmenköy Başkanı Ersan “Kulübümüz bugün tarihi bir imza atıyor” dedi. “Paris Saint-Germain gibi kulüplerde futbol oynamış kendi milli takımının en iyi oyuncularından olan bu büyük futbolcuyu Göçmenköy’e getirmek bizim için çok büyük gurur ve şereftir” diyen Karataş, “Ülke sporuna en büyük katkıyı koyan ve bu transferin gerçekleşmesinde büyük pay sahibi olan Nicosia Group’a teşekkür etmeyi bir borç bilirim” ifadelerini kullanarak Nicosia Group Direktörü Abdullah Yusuf’a çiçek takdiminde bulundu.

 

Sessegnon: Kulübe her şeyimi vermeye hazırım

Transferi ile ilgili konuşan Stephane Sessegnon ise “Buraya geldiğim için çok mutluyum. Umarım güzel bir sezon geçireceğiz. Bu ülkeye ikinci kez geliyorum. Kulübe her şeyimi vermeye hazırım. Teşekkür ediyorum” dedi. Kulüp Başkanı Ersan Karataş, Sessegnon’a 10 numaralı formayı takdim ederken doğum günü sebebiyle de kendisine pasta ile kutlama yapıldı. Daha sonra transfer komitesinde yer alan isimler Arslan Bıçaklı, Abdullah Yusuf, teknik direktör İltaç Karayel, Ersan Karataş ve Sessegnon’un Göçmenköy’e transferini sağlayan menajer Tekin Birinci birlikte objektiflere poz verdi.

 

Fotoğraflar: Hüseyin Özbarışcı

Bu haber toplam 741 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.