“Ses getiren bir Göçmenköy yaratmak istiyoruz”

“Ses getiren bir Göçmenköy yaratmak istiyoruz”

Süper Lig’in Lefkoşa ekiplerinden biri olan Göçmenköy, yeni sezona yoğun geçirdiği idman programlarıyla hazırlanıyor. YENİDÜZEN’e konuşan teknik direktör İltaç Karayel, “Hedefimiz, ses getiren bir Göçmenköy yaratmak ve üst sıralarda yer bulmak” dedi.

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

AKSA Süper Lig ekiplerinden Göçmenköy’de yeni sezon hazırlıkları son sürat devam ediyor. YENİDÜZEN’e değerlendirmeler yapan teknik direktör İltaç Karayel hem çalışmaları değerlendirdi, hem de bu sezonki hedeflerinden bahsetti. Deneyimli teknik adam, ses getiren bir ekip olmayı hedeflediklerini belirtirken, ligi de üst sıralarda tamamlamak istediklerinin altını çizdi. 

Şu anda iki yabancı oyuncularıyla da çalışmalarını devam ettirdiklerine dikkat çeken tecrübeli teknik adam, yapılacak hazırlık maçlarıyla birlikte hangi yabancıyla devam edeceklerini kararlaştıracaklarını söyledi. Karayel, orta saha birkaç transfer daha yapabileceklerinin de bilgisini verdi.

“Çalışmalar yoğun geçiyor”

Yeni sezon hazırlıkları hakkında bilgiler veren Göçmenköy teknik direktörü İltaç Karayel, çalışmalar son derece iyi gittiğini söyledi. Sezonu 3 hafta önce açtıklarını ve geniş bir kadroyla çalıştıklarını anlatan Karayel, geçtiğimiz hafta kendi tesislerinde kamp yaptıklarını ve kamp boyunca günde çift idmanla yeni sezon hazırlıklarına devam ettiklerini ifade etti. Oyuncularının istekli olduğundan memnun olduğunu anlatan deneyimli teknik adam, önümüzdeki haftadan itibaren hazırlık maçlarına başlayacaklarının da altını çizdi.

Karayel, 21-25 Ağustos tarihleri arasında Girne’de bir kamp daha yapacaklarının bilgisini de verdi.

“Henüz karar vermedik…”

Bilindiği üzere daha önce de ülkemizde futbol oynayan Ndue Mujeci ve kariyeri başarılarla dolu Stephane Sessegnon Göçmenköy’de çalışmalarına devam ediyor. Bu iki futbolcu hakkında da bilgiler veren Karayel, “Şu anda iki yabancımızla da çalışıyoruz. İkisi de kariyerli ve değerli oyuncular. Yapacağımız hazırlık maçlarından sonra bu oyuncular hakkında karar verilecek. Kiminle devam edeceğimiz konusunda henüz karar vermedik” dedi.

Sezon başlamadan önce her iki oyuncuyu da ülkemize getiren ve şu ana kadar antrenmanlarına çıkaran Göçmenköy, kurallar gereği ligde 1 yabancı oynatması gerektiğinden dolayı lig başlayana kadar hangi oyuncuyla devam edeceği konusunda karar vermesi gerekiyor.

“Birkaç transfer daha olacak”

Kendisine ve ekibine yaratılan imkanlar konusunda yönetime teşekkürlerini de ileten İltaç Karayel, birkaç transfer daha yapabileceklerini belirtti. Deneyimli teknik adam orta alanda eksiklikleri olduğunu ifade etti.

“Hedefimiz üst sıralar”

Göçmenköy teknik patronu Karayel, sezonu ise şöyle değerlendirdi: “Zor bir sezon olacak. Herkes gibi bunun farkındayız. Hedefimiz, bu yıl ses getiren bir Göçmenköy yaratmak ve üst sıralarda yer bulmak. Bunun için çalışıyoruz. Şu ana kadar geçen 3 haftada herkes istekli. Gidişattan çok memnunum.”

Bu haber toplam 916 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.