Yenicami Masterleri İstanbul yolcusu

Yenicami Masterleri, Beşiktaş, Sarıyer ve İstanbul Karma Masterleri ile 17 Haziran Cumartesi günü yapacağı karşılaşma için yarın İstanbul’a gidecek.

Yenicami Masterleri, Beşiktaş, Sarıyer ve İstanbul Karma Masterleri ile 17 Haziran Cumartesi günü yapacağı karşılaşma için yarın İstanbul’a gidecek. Yenicami Masterleri’nin üç gün sürecek olan İstanbul seyahatinde Demir Adanır, Metin İleri, Çetin İleri, Ali Yöney, Selen Kıraç, Aytaç Çakmak, Derviş Pirgalı, Mehmet Özkasnak, Gürçin Kaplan, İbrahim Düşünür, Davut Kansu, Gökhan Yenigün, Fatih Kılıç, Mahmut Yaman, Ulus Nasıroğlu, Hüseyin Kınacı, Bilal Soygür ve Türcan Heper kadroda yer alıyor.

Organizasyonu Mehmet Avcı tarafından yapılan Beşiktaş, Sarıyer, İstanbul Karma Masterleri karşılaşmasında K. Metin, Ali Eren, Mehmet Tezcan, Erkan Nedim gibi isimler de forma giyecek.

DİĞER Haberleri

Cahit Yetkili Bulgaristan’da şampiyon
Bankalar Aykut Zeki Müderrisoğlu anısına oynayacak
Dr. Küçük Oyunları'na zorunlu erteleme
Cumhurbaşkanı Erhürman, MOK yönetimini kabul etti
Yakın Doğu Spor Kulesi farklı spor branşlarını bir araya getiriyor