YDÜ ve Girne Üniversitesi oyuncularına milli davet

Türkiye A Milli Kadın Takımı’na Yakın Doğu Üniversitesi kadın basketbol takımından 3, Girne Üniversitesi kadın basketbol takımdan ise 2 oyuncu aday kadroya çağrıldı.

16-25 Haziran 2017 tarihleri arasında Çek Cumhuriyeti’nin ev sahipliğinde organize edilecek Avrupa Şampiyonası’nda mücadele edecek olan Türkiye A Milli Kadın Takımı’na Yakın Doğu Üniversitesi kadın basketbol takımından 3, Girne Üniversitesi kadın basketbol takımdan ise 2 oyuncu aday kadroya çağrıldı. Yakın Doğu Üniversitesi’nden Olcay Çakır Turgut, Kuanitra Holingsvorth ve Bahar Çağlar, Girne Üniversitesi’nden Safiye Simay Karaman ve Merve Aydın milli davet alan isimler oldular.

Türkiye, 2 Mayıs Salı günü Abdi İpekçi Spor Salonu’nda toplanarak hazırlıklarına başlarken, takımın saat 10:00’da yapacağı ilk antrenmanın yarım saati basına açık olarak gerçekleştirilecek.

2 Mayıs Salı günü İstanbul’da kampa girecek olan basketbolcular, 17 Mayıs Çarşamba günü ise kondisyon çalışmaları için Slovenya’ya gidecek. Slovenya’da üç hazırlık maçı oynayacak olan Türkiye A Milli Basketbol takımı, yurda döndükten sonra 3-4 Haziran’da Rusya’da iki tane hazırlık maçı oynayacak. Türkiye A Milli Kadın Takım aday kadrosu, 9 ve 10 Haziran’da Letonya ile iki hazırlık maçı yaptıktan sonra 13 Haziran Salı günü Avrupa Şampiyonası’na katılmak üzere Çek Cumhuriyeti’ne gidecek.

BASKETBOL Haberleri

Gençler Birliği eylülde parkeye iniyor
NBA efsanelerinin imzalı kartı 12,9 milyon dolara satıldı
Günay, Akdeniz’in başarısı için mücadele edecek
Gençler Birliği'ne Arnavutluk ve Kosova’dan davet
BasketboldaPro Kamp başladı