“Umarım, en erken zamanda sahalara döneriz”

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Yenicami’nin teknik sorumlusu Özgü Bayraktar, süreci YENİDÜZEN’e değerlendirdi.

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Yenicami’nin teknik sorumlusu Özgü Bayraktar, süreci YENİDÜZEN’e değerlendirdi, futbolun yeniden başlaması için en kısa zamanda gerekli sağlıklı ortamın sağlanmasını ve sahalara yeniden dönülmesini temenni etti.

 

“Büyük uğraş veriliyor”

Yenicami teknik sorumlusu Özgü Bayraktar yaptığı değerlendirmede; “Federasyon Başkanımız Hasan Sertoğlu başta olmak üzere, futbola yeniden dönülmesi için herkes büyük uğraş veriyor. Umarım, en erken zamanda gerekli sağlıklı ortam sağlanır ve biz de sahalara döneriz. Futbolu çok özeldik, tüm temennimiz en erken zamanda sahalara dönmek” ifadelerini kullandı.

 

“Oyuncularımızı hazır tutmaya çalışıyoruz”

Sağlık Üst Kurulu’nun 1 Ekim’de vereceği karar doğrultusunda ‘sahalara dönüş’ ihtimaline karşı çalışmaları hakkında da bilgi veren Bayraktar; “Oyuncularımız bireysel olarak antrenmanlarını sürdürüyor. Biz bu süreçte oyuncularımızı futbola nasıl hazırlayacağımızın planlamasını yaptık. Oyuncularımızı, hazır ve fit tutmaya çalışıyoruz” şeklinde görüş bildirdi.

FUTBOL Haberleri

Dumlupınar, Isparta yolcusu
Yenicami, Bolu’da tempo yükseltti
Değirmenlik, Emirhan’ı kiralayacak
KTSYD Kupası “7’den 70’e Başkent Derbisi” sloganıyla oynanacak
Mormenekşe ilk etap çalışmalarını tamamladı, kamp başlıyor