“Umarım birlikte güzel işler başaracağız”

AKSA Süper Lig ekiplerinden Doğan Türk Birliği’nin son üç sezondur formasını giyen ve serbest transfer hakkından yararlanarak kulüpte ayrılan Çağrı Kıral, SporYeni’ye açıklamalarda bulundu.

Kıral üç yıl boyunca kendisine gösterilen sevgi ve saygıdan dolayı Doğan Türk Birliği’ne teşekkür ederken, yeni takımı Mesarya’da yaşayacağı yeni mücadele için heyecanlı olduğunu belirtti.

Doğan Türk Birliği’ne teşekkür eden Çağrı Kıral, “Başta başkan Bayar Piskobulu ve yönetime, Caner hoca ve tüm teknik ekibe, geçirdiğim üç sene bana gösterilen sevgi ve saygıdan dolayı takım arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Yeni sezonda başarılar dilerim” dedi.

Mesarya’nın kendisi için yeni bir heyecan olduğunu belirten Kıral, “Mesarya benim için yeni bir mücadele. Geçtiğimiz yıl başarılı bir sezon geçirdiler. Katkı koymak için elimden geleni yapacağım. Transfer olmamda emeği geçen Gürkan Onalt’a, ilk günden beri beni isteyen Nazım Aktunç’a çok teşekkür ederim. Umarım birlikte güzel işler başaracağız” ifadelerini kullandı.

FUTBOL Haberleri

İki kulüp, dört oyuncu disipline sevk edildi
Derbide gülen Çetinkaya: 2-3
1. Lig’de nefes kesen mücadele…
Kemal Uçaner futbola veda etti
Girne Halk Evi veda etti