UFÜ galibiyetle başladı

Üniversitelerarası Futbol Şampiyonası’nda grubunda ilk maçına çıkan Uluslararası Final Üniversitesi, rakibi Doğu Akdeniz Üniversitesi’ni kendi sahasında 3-2 mağlup etti.

KKTC Üniversite Sporları Federasyonu tarafından organize edilen, toplam 9 üniversite takımının 3 grupta mücadele verdiği Futbol Şampiyonası’nda B grubunda bulunan Uluslararası Final Üniversitesi (UFÜ) ilk maçını Gazimağusa’da Maraş Gençlik Stadyumu’nda Doğu Akdeniz Üniversitesi ile oynadı.

Büyük heyecan ve çekişmeye sahne olan ve normal süreye yedi dakika eklenen maçta Uluslararası Final Üniversitesi, rakibini 3-2 yenmeyi başardı.

Grubun diğer takımı Lefke Avrupa Üniversitesi ile 12 Aralık’ta karşılaşacak olan Uluslararası Final Üniversitesi ikinci maçını kendi sahasında oynayacak.

FUTBOL Haberleri

KTFF’de olağan Genel Kurul yarın
Yenicami'de Emre Perçinci dönemi
Karşıyaka'da Olağan Genel Kurul 2 Temmuz'da gerçekleşecek
BTM’de goller yağmur gibi
Lefke’de Genel Kurul 2 Temmuz’da