Türkiye Kupası'nda derbi ihtimali

Futbolda Ziraat Türkiye Kupası'nın çeyrek ve yarı final eşleşmeleri, yarın yapılacak kura çekimiyle belli olacak.

Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) yapılan açıklamaya göre çeyrek ve yarı final kura çekimi, kupanın yayıncı kuruluşu Turkuvaz Medya'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek.

Kıbrıs saati 13.00'te başlayacak kura çekiminde TFF yetkilileri ve kulüp temsilcileri yer alacak.

 

Galatasaray ile Fenerbahçe eşleşebilir

Kura çekiminde, Demir Grup Sivasspor, Fenerbahçe, Medipol Başakşehir ve Trabzonspor seribaşı olarak katılacak.

Kupada çeyrek finale Demir Grup Sivasspor, Fenerbahçe, Medipol Başakşehir, Trabzonspor, Galatasaray, Gaziantep FK, MKE Ankaragücü ve Yukatel Kayserispor yükselmişti.

Tek maç eleme usulüne göre oynanacak olan çeyrek final müsabakaları sonucu tur atlayan takımlar, çift maç eleme usulüne göre yapılacak yarı final müsabakalarına katılmaya hak kazanacak.

Çeyrek final müsabakaları 28 Şubat, 1 ve 2 Mart'ta, yarı final ilk maçları 4, 5 veya 6 Nisan, rövanş maçları ise 25, 26 veya 27 Nisan tarihlerinde oynanacak.

TÜRKİYE Haberleri

Fenerbahçe, Gornik Zabrze'yi ağırlıyor
Fenerbahçe’de yeniler imzaladı
Türkiye Süper Lig'de yeni sezon fikstürü çekildi
Fenerbahçe, Mert Hakan Yandaş'ın sözleşmesini 1 yıl uzattı
TFF, Süper Lig takımlarının harcama limitlerini açıkladı