Trabzonspor ile Galatasaray arasında zorlu randevu

Süper Lig'in 4. haftası zorlu bir randevuya sahne olacak. Trabzonspor ile Galatasaray, Medical Park'ta 3 puan mücadelesi verecek.

Galatasaray, Türkiye Süper Lig'in 4. haftasında bugün deplasmanda Trabzonspor'a konuk olacak. Medical Park'ta saat 20.00'de başlayacak müsabakada hakem Ali Palabıyık düdük çalacak.  Lige GZT Giresunspor ve Atakaş Hatayspor galibiyetleriyle başlayan sarı-kırmızılı ekip, 3. haftada Kasımpaşa ile berabere kaldı. İlk 3 haftada 7 puan toplayan Galatasaray, 4. sırada yer alıyor. Sezona 3'te 3 ile başlayan bordo-mavili takım ise 4. hafta öncesi lider durumda.

 

Ligde 12 maçtır yenilmiyor

Galatasaray'ın Süper Lig'de 12 maçtır yenilmiyor. Ligde son yenilgisini geçen sezonun 32. haftasında Hatayspor karşısında yaşayan sarı-kırmızılı ekip, sezon sonuna kadar 7 galibiyet, 2 beraberlik aldı. Bu sezon da 3 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik yaşayan Galatasaray'ın 2 sezona yayılan 12 müsabakalık yenilmezlik serisi bulunuyor.

 

Trabzonspor'da iki eksik

Türkiye Süper Lig'in ilk 3 haftasını galibiyetle kapatarak liderlik koltuğunda oturan bordo-mavililer, Galatasaray karşısında kazanarak zirvedeki yerini korumak istiyor.

Trabzonspor, Galatasaray'ı yenmesi halinde ligde 17 sezon sonra art arda 4 maçtan galibiyetle ayrılma başarısı gösterecek.

Karadeniz ekibinde, Djaniny ve Gervinho'nun sakatlıkları bulunuyor. İyileşen Dorukhan Toköz, Peres, Cornelius ve Trondsen'in kadroda yer alması bekleniyor.

TÜRKİYE Haberleri

Çetin, Bulgaristan’da başarıya kulaç attı
Muslera’dan milli takıma veda
Süper Lig'de 34. hafta yarın başlıyor
Galatasaray'da seçim tarihi belli oldu
Galatasaray liderliğini sürdürdü