Teniste antrenörlük kursu ve eğitim kampları 2. bölümü başladı

Teniste 3 bölümden oluşacak 1. Kademe Yardımcı Antrenörlük Kursu ve 2. Kademe Antrenörlük Kurslarının 2. Bölümü başladı.

Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu (KKTF) tarafından Nisan-Temmuz-Kasım aylarında düzenlenmesi planlanan ve 3 bölümden oluşacak 1. Kademe Yardımcı Antrenörlük Kursu ve 2. Kademe Antrenörlük Kurslarının 2. Bölümü, 9-12 Temmuz 2025 tarihleri arasında KKTF kortlarında gerçekleşiyor.

Türkiye Milli Takımlar eski Teknik Direktörü 4. Kademe Antrenör Onur Binay tarafından düzenlenen Antrenörlük kursu 25 antrenör adayının ve 30 sporcunun katılımı ile kortlarda uygulamalı çalışma programları, Altyapı Gelişim (8-9-10 Yaş) ve Yüksek Performans (12-14-16 Yaş) eğitim kampları ile birlikte gerçekleştiriliyor.

TENİS Haberleri

Teniste genç raketler derece için yarıştı
Alcaraz'ı yenen Sinner, 6 milyon dolarlık ödülün sahibi oldu
TTF 12 Yaş Sonbahar Kupası’nda finalistler belirlendi
TTF 12 Yaş Sonbahar Kupası heyecanı başladı
Teniste Takım Şampiyonası devam ediyor