Spor Dairesi, hasarların giderilmesi için çalışma başlattı

Spor Dairesi Müdürlüğü, hafta sonu ülkemizi etkisi altına alan şiddetli fırtına sebebiyle ülke genelindeki saha ve tesislerde meydana gelen hasarların tespiti ve oluşan hasarların giderilmesi için geniş çaplı çalışma başlattığını duyurdu.

Bu bağlamda Spor Dairesi Müdürü Mustafa Sütçü ve beraberindeki heyet spor tesislerinde meydana gelen hasarları yerinde inceleyerek sorunların giderilmesi ve kısa sürede tesislerin kullanabilir duruma getirilmesi için çalışmaya başladı. Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Spor Dairesi Müdürü Mustafa Sütcü, ada genelinde olumsuz hava koşulları sebebiyle spor tesislerinde de bir takım sıkıntıların yaşandığını belirtti.

Sütcü, tüm bölgelerden gerekli bilgileri toparladıklarını ve kendilerinin de oluşan hasarları yerinde inceleyerek Planlama ve İnşaat Dairesi’ne gerekli bilgileri aktardıklarını ve koordineli bir biçimde meydana gelen hasarların giderilmesi için çalışma başlattıklarını açıkladı.

DİĞER Haberleri

“Sporda Çocukların Gelişimi ve Aile Desteği” konulu seminer düzenlenecek
3.Mehmetçik Triatlonu Enis ve Mine’nin
Hedef Türkiye şampiyonluğu
KTSYD Sporun Oscar Ödülleri  verildi
Olimpiyat Evi’nin lansmanı yapıldı