Şerifenaz – Nehir ikilisi Balıkesir’de zirvede

Türkiye Voleybol Federasyonu, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen Bioderma Pro Beach Tour Kulüpler Türkiye Şampiyonası Pazar günü tamamlandı.

Merve Çelebi ve partneri Esra Betül Çetin’in elde ettiği şampiyonlukla birlikte bir başka önemli başarı daha yaşandı. Gazimağusa Belediyesi Çamlık Spor (GMBÇS) adına U18 kategorisinde yarışan Şerifenaz Bener ve Nehir Çatankaya da şampiyonluk sevinci yaşadı.

İlk maçlarında Köyceğiz Göl Spor 1 takımını 2-0 mağlup eden Şerifenaz – Nehir ikilisi, ikinci maçlarında Çanakkale belediye Spor Kulübü’nü aynı skorla yenerek yarı finale yükseldi. Bu turda da ilk maçlarını oynadıkları Köyceğiz Göl Spor 1 takımını 2-0 yenerek final vizesi alan Şerifenaz – Nehir ikilisi, finalde Kartal Anadolu 1 takımını 2-0 yenerek set vermeden şampiyonluk ipini göğüsledi.

VOLEYBOL Haberleri

Merve ve Yaren Çatalca'da yarı finalde
Umut – Rufaro ikilisi Çatalca’da yarı finalde
Finaller nefes kesti
Umut - Rufaro ikilisi İstanbul’da mücadele edecek
Nergisli’de Voleybol Turnuvası ve Çocuk Şenliği düzenleniyor