Şampiyon Sedat Simavi

Liseli Gençler Futbol Birinciliği oynanan üçüncülük ve final karşılaşmaları ile tamamlandı

Milli Eğitim Bakanlığı, Milli Günler, Okul Sporları ve Kol Etkinlikleri Koordinasyon Birimi tarafından düzenlenen Liseli Gençler Futbol Birinciliği’nde şampiyon belli oldu. Bu yıl Sedat Simavi Endüstri Meslek Lisesi şampiyonluk ipini göğüsledi.

 

Üçüncü İskele Ticaret Lisesi

Liseli Gençler Futbol Birinciliği’nde üçüncülük ve final karşılaşmaları Göçmenköy Stadı’nda yer aldı. Günün ilk maçında İskele Ticaret Lisesi ile Namık Kemal Lisesi üçüncülük maçında karşı karşıya geldi. Normal süresi 0-0 eşitlikle sonuçlanan karşılaşmada oynanan 5’er dakikalık iki uzatma devresinde eşitlik bozulmadı. Seri penaltı atışları sonunda rakibini 4-2 yenen İskele Ticatet Lisesi üçüncü oldu.

 

Şampiyon Sedat Simavi

Final karşılaşmasında ise Sedat Simavi Endüstri Meslek Lisesi ile Kurtuluş Lisesi karşılaştı. Rakibine 3-0’lık üstünlük kuran Sedat Simavi Endüstri Meslek Lisesi şampiyon oldu. Kurtuluş Lisesi ise ikinci olarak birinciliği tamamladı. Karşılaşmaların ardından düzenlenen törende takımlara kupa ve madalyaları takdim edildi.

FUTBOL Haberleri

Liglerin isim hakkı sponsoru belli oldu
İrfan Özbaysal Yeniboğaziçi’nde
Hakem odası hazır olmayan stada maç yok
Hamitköy’de yeni yönetim belirlendi
Beşiktaş Shakhtar karşısında tur için mücadele edecek