14 Yaş Tek Erkekler kategorisinde oynanan final karşılaşmasında Toprak İşgüzar, rakibi Daria Damirchi karşısında üstün bir oyun sergiledi. Mücadeleyi 6-1 ve 6-0’lık setlerle kazanan Toprak İşgüzar, turnuvanın şampiyonu olmayı başardı.
Senyör ve Tenise Hoş Geldin Turnuvası kadınlar kategorisinde oynanan karşılaşmalar büyük mücadeleye sahne oldu. Günün en çekişmeli maçlarından birinde Nağme Ekenoğlu, Gülen Gül Coşkun karşısında 6-4, 1-6 ve 10-8’lik skorlarla galip gelerek yarı finale yükseldi.
Bengü Bozkaya ise rakibi Laika Karşılı’nın maça çıkmaması nedeniyle hükmen galip sayılarak çeyrek finale yükseldi.
Şafak Gözoğlu, İpek Civisilli karşısında etkili bir performans ortaya koyarak mücadeleyi 6-0 ve 6-4’lük setlerle kazanıp finale yükselen isimlerden biri oldu. Yasemin Çıral da Natasha Helena Karabulut karşısında 6-4 ve 6-3’lük skorlarla galip gelerek çeyrek finale yükselmeyi başardı.
Erkekler kategorisinde Jean Christophe Schroter, Denys Yesypenko karşısında ilk seti tie-break ile kazanmasının ardından ikinci sette üstünlüğünü sürdürerek mücadeleden 7-6 ve 6-0’lık skorlarla galip ayrıldı ve yarı finale yükseldi.
Günün en çekişmeli maçlarından birinde Andrey Polıshchuk ile Kemal Soyer karşı karşıya geldi. Büyük mücadeleye sahne olan karşılaşmayı Andrey Polishchuk, 7-6, 4-6 ve 11-9’luk skorlarla kazanarak finale yükseldi.
İzzet Kanaga ise Ziya Tüzeli karşısında başarılı bir performans sergileyerek mücadeleyi 6-4 ve 6-3’lük setlerle kazandı ve finale çıkan bir diğer isim oldu.