Premier Lig'de coronavirüs vakası!

İngiltere Premier Lig ekibi Norwich City'de forma giyen bir futbolcunun yeni tip coronavirüs (Covid-19) testi pozitif çıktı.

İngiltere Premier Lig ekibi Norwich City'de forma giyen bir futbolcunun yeni tip coronavirüs (Covid-19) testi pozitif çıktı.

Premier Lig'den yapılan açıklamada, 11-12 Haziran tarihlerinde 1200 kişinin Kovid-19 testinden geçtiği ve iki pozitif vakaya rastlandığı belirtildi.

Norwich City Kulübü, bu kişilerden birinin oyuncuları olduğunu ve protokoller gereği 7 gün karantinada kalacağını duyurdu.

İsmi açıklanmayan futbolcu, takımının 19 Haziran'da Southampton ile yapacağı lig maçında forma giyemeyecek.

Coronavirüs salgını nedeniyle verilen aranın ardından 17 Haziran'da seyircisiz olarak yeniden başlayacak Premier Lig'de oyunculara ve teknik ekibe kontrol amaçlı haftada iki kez test uygulanıyor.

AVRUPA Haberleri

Bodo/Glimt’in peri masalı devam ediyor
UEFA'dan Galatasaray'a ceza
Bodo/Glimt’ten tarihi başarı
İspanya'da yeni lider Real Madrid
Galatasaray’a Holandalı hakem