Potent Spor Kulübü, Adana'da yarışacak

Adana’da düzenlenecek olan Veteran Badminton Turnuvası’nda Potent Spor Kulübü sporcuları katılım gösteriyor

Kulüp, deneyimli ve başarılı isimlerden oluşan kadrosuyla turnuvada güçlü bir temsil hedefliyor.

Potent Spor Kulübü’nü bu önemli organizasyonda; Ülviye Beşe, Deniz Orhunöz, Sema Teksan, Mustafa Teksan, Refet Şeker ve Şermin Gürkan temsil edecek.

Tecrübe, disiplin ve spor ahlakını ön planda tutan ekip, turnuvaya yoğun bir hazırlık sürecinin ardından katılıyor. Potent Spor Kulübü yetkilileri, sporcuların performansından emin olduklarını ve Adana’daki organizasyonda kulübü en iyi şekilde temsil edeceklerine inandıklarını belirtti.

Veteran sporcuların rekabet gücünü ve spora olan bağlılıklarını gözler önüne serecek olan turnuva, aynı zamanda sporun her yaşta sürdürülebilir olduğunun da güçlü bir göstergesi olacak.

Potent Spor Kulübü, tüm sporculara başarılar dileyerek turnuvada centilmence ve heyecan dolu mücadeleler beklediklerini ifade etti.

BADMİNTON Haberleri

Nehir Deniz'den sezonu Bulgaristan'da açtı
Badmintonda U17 Milli Takım seçmesi yapıldı
Badmintonda milli takım Amasya’da derece arayacak
Badmintonda U19 Milli Takımı Ankara'da
Badmintonda hakemlere yönelik seminer yapıldı