Özgül, Türkiye finallerinde yarışacak

Kuzey Kıbrıs’ın rekortmen yüzücülerinden 11 yaşındaki Özgül Çetin, Türkiye’deki finallerde yarışacak.

Kuzey Kıbrıs’ın rekortmen yüzücülerinden 11 yaşındaki Özgül Çetin, Türkiye’deki finallerde yarışacak.

Kuzey Kıbrıs Su Sporları Federasyonu ferdi yüzücüsü olan Özgül Çetin, 10-11-12-13 Mayıs tarihlerinde Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından düzenlenecek olan Türkiye finallerine katılacak.

Özgül Çetin, 10-11-12-13 Mayıs tarihlerinde İstanbul Tozkoparan yüzme havuzunda düzenlenecek olan 11-12 yaş Türkiye finallerine katılmak için 9 Mayıs Çarşamba günü adadan ayrılacak.  

 

4 branşta yarışacak

İstanbul’daki finallerde yarışacak olan Çetin; 50metre Kelebek, 400metre Serbest, 100metre Kelebek ve 100metre Karışık olmak üzere toplam 4 branşta finallere katılacak.

Kalbimiz genç sporcumuz Özgül’le atacak, gözümüz İstanbul’daki Türkiye finallerinde olacak.

YÜZME Haberleri

KTSYD yüzme kursları tamamlandı
Doğukan Ulaç ile gurur duyduk
"4. Şampiyonluk için yüzmeye hazırım"
Ulaç, 4. şampiyonluk hedefiyle kulaç atacak
Milli yüzücülerden İstanbul’da önemli dereceler