Özel turnuvada şampiyon Solidarity

Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası (KTÖS) tarafından, 50. kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen futbol turnuvası dün akşam Yusuf Kaptan Sahası’nda oynanan maçlarla tamamlandı.

Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası (KTÖS) tarafından, 50. kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen futbol turnuvası dün akşam Yusuf Kaptan Sahası’nda oynanan maçlarla tamamlandı.

KTÖS ve Kıbrıs Türk Öğretmenler Kooperatifi LTD. işbirliğinde düzenlenen ve üyeler arasındaki kaynaşmayı ve dayanışmayı artırmayı da hedefleyen futbol şölenine, 5 bölgeden öğretmenlerin oluşturduğu takımlar katıldı. Solidarity, 23 Nisan Sönmüş Stars, Akademi Power, Seferoğluları ve Brothers takımlarının katıldığı turnuvan sonunda Solidarity (Dayanışma), takımı şampiyon oldu.

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’na bağlı hakemlerin yönettiği turnuvada dostça ve centilmence geçerken, ikincilik Seferoğluları’nın, üçüncülük Brothers’ın oldu. Turnuvada Akademi Power dördüncü, 23 Nisan Sönmüş Stars beşinci geldi. Turnuvanın gol kralı ise Solidarity takımının golcüsü  İsmet Ünlüsoyer oldu.

 

FUTBOL Haberleri

Emir Dolu Yeniboğaziçi’nde
“Baf Ülkü Yurdu sahipsiz değildir, mücadelemizi sürdüreceğiz”
Doğan Türk Birliği’nin Bolu kampı yarın başlıyor
Aktunç takımdan memnun
Hakan’ın tedavi süreci başladı