Özbilen, Larnaka’da çifte şampiyon

Gazimağusa Belediyesi Tenis Kulübü (GMBTK) tenisçisi Erçin Özbilen, Larnaca Tennis Club’da düzenlenen turnuvada 16 yaş kategorisinde hem teklerde, hem de çiftlerde şampiyon oldu.

9-17 Eylül tarihleri arasında düzenlenen turnuvada Elçin Özbilen yarı finalde turnuvanın bir numaralı seri başı Maria Kovacevic’i 6-3, 2-6 ve 6-1’lik skorla yenerek adını finale yazdırdı. Finalde ise turnuvanın 3 numaralı seri başı Thea Gregoriou’yu 6-4 ve 6-1’lik setlerle yenen Özbilen şampiyon oldu.

Çiftlerde kategorisinde ise partneri Maria Kovacevic ile yarı finalde Anastasia Efthymiou- Maria Chara Kyprianou çiftini 6-2 ve 6-1’lik setlerle yenerek finale çıkan ikili, finalde ise Xuanyu Chen-Marilyn Seraphidou çiftini 6-2 ve 7-5’lik setlerle yenerek şampiyon oldu.

Konu ile ilgili olarak GMBTK yaptığı açıklamada “Kulübümüz sporcusu Elçin Özbilen’i tebrik eder başarılarının devamını dileriz.” ifadelerini kullandı.

TENİS Haberleri

Ufuk Özdemir büyük gurur yaşattı
Ufuk Özdemir’den Bulgaristan’da başarılı performans
Palm Beach'te plaj tenisi heyecanı başlıyor
Aren ve Türkiye, Avrupa finallerinde
BMW Master Cup tamamlandı