"Önemli bir galibiyetti, Peral'a armağan ediyoruz"

Lefke teknik direktörü Murat Ecersoy, bugün Yeniboğaziçi karşısında geriden gelerek 3-1 kazandıkları maçın ardından, hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi, "Bu galibiyeti Peral'a armağan ediyoruz" dedi.

Lefke teknik direktörü Murat Ecersoy, bugün Yeniboğaziçi karşısında geriden gelerek 3-1 kazandıkları maçın ardından, hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi. 

Maçın ardından Bayrak Radyosu'nda Osman Dinler'in sorularını yanıtlayan Ecersoy, "Maçın döneceğinden emindik. Çok gol pozisyona girdik. Yüzde yüz gol olabilecek 10-15 pozisyon vardı. Golü bir türlü bulamadık. Bulamadık sonra gerildik. İlk devre golü yedikten sonra çok gerildik. Rakip orada ikinci golü de bulabilirdi" dedi. 

İkinci devrede gerilimi atlattıklarını söyleyen Ecersoy, maçı çevirdikleri için mutlu olduklarını ifade etti. 

"Galibiyetimizi Peral'a armağan ediyoruz"

Geçtiğimiz hafta Yönetim Kurulu'nda bulunan Serdinç Coşkun'un kızı Peral Coşkun'un vefatı hakkında da konuşan Ecersoy, “Peral’ımızın genç yaşta ölümü bizleri çok etkiledi. Peral tam bir Lefke aşığıydı. Bu galibiyetimizi ona armağan ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

Peral unutulmadı

Lefke futbolcuları karşılaşma öncesinde pankartla sahaya çıktı, menekşe beyazlılar karşılaşmada kollarına siyah bant taktı. Mücadele öncesinde ise Peral için saygı duruşunda da bulunuldu.  

FUTBOL Haberleri

Kulüpler Birliği Kupası sahibini buluyor
Arda Eren, Değirmenlik’e imzayı attı
Kaymaklı stadını da yeniliyor
Baf Ülkü Yurdu’nda yeniler imzaladı
Gönyeli'den Amcaoğlu’na sürpriz jübile etkinliği