N&F Badminton Akademi Gelişim Kampı sona erdi

10-16 Temmuz tarihlerinde Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi’nin ev sahipliği yaptığı “N&F Badminton Akademi Gelişim Kampı” sona erdi.

Türkiye’de bir çok başarıya imza atmış ve kendisi gibi şampiyon sporcular yetiştirmeye devam eden Milli Takım Antrenörü Nursel Çakır’ın önderliğinde yapılan kamp, sporcular için oldukça verimli geçti. 3 antrenör ile gerçekleştirilen kampta, yeni antrenman sistemleri ile sporcuların gelişim aşamaları da takip edildi.

N&F Cyprus Sport Academy kulübü Başkanı Heyran Yamaç ve Asbaşkanı Ülviye Beşe “Bu kampın sporcularımız için çok verimli geçtiğini, bunun bir başlangıç olup önümüzdeki süreçte sporcuların eksik müsabaka kısmını da tamamlayabilmek adına Türkiye ile bağlantılı şekilde temaslarda bulunup daha hızlı gelişimlerine yardımcı olacaklarını dile getirdi.

BADMİNTON Haberleri

Veteran Badminton Turnuvası ödül töreniyle tamamlandı
Potent Spor Kulübü Veteran Badminton Turnuvası başladı
Lefkoşa Badminton Open 2026 tamamlandı
Badmintonda antrenörlük kursu başladı
Nehir Deniz, Bulgaristan'da yarıştı